L' ANGELO ROSSO

L’ ANGELO ROSSO

Het is onmogelijk om niet voor de charme te vallen van Angelo Rosso!

Zoals bij een schattenjacht, moet je ook een beetje op zoek gaan naar dit restaurant: Dit prachtige gebouw al de toon van een heerlijke degustatie in een prachtig kader.

Van bij het binnengaan komt een warme atmosfeer je tegemoet; het decor is zacht terwijl het neutrale kleurenpalet elke slechte smaak vermijdt.

Je wordt reeds snel ontvangen door Filippo, die in zijn stijlvolle galakostuum de klasse heeft van een Italiaanse officier, in al zijn pracht en praal.

Op meesterlijke wijze  dirigeert hij de organisatie van de zaal, en zal je een magisch moment laten beleven.

Hij is de tweede helft van het succes van het restaurant, de eerste helft is zijn echtgenote die de keuken in alle discretie leidt als een echte “chef”.  Afkomstig van de regio “Marche”, is Roberta één en al charme en elegantie; ze laat je typische gerechten van haar streek ontdekken, en ook typische gerechten van de regio van haar man, namelijk Sicilië.

Elk bord dat haar keuken verlaat is mooi in evenwicht, origineel en overheerlijk: kortom, een streling voor het oog en de tong!

We gaan de menukaart niet omschrijven want die verandert mee met de seizoenen en wordt aangepast aan de specerijen die vanuit Italie geleverd worden: maar we kunnen jullie met een gerust hart zeggen dat deze producten van hoge en zelfs van uitzonderlijke kwaliteit.

 

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Santa Margherita*

Stillrose

Riviera del Garda Classico
Chiaretto DOC

Groppello (predominante), Barbera, Sangiovese, Marzemino

 

Op het bord 70%
Service 70%
Interieur 80%
Is de moeite waard 70%

Adres

Brustem-Dorp 154
3800 Saint-Truiden

Telefoon

+32

(0)11 59 16 00

Gesloten

Dinsdag
Woensdag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.