BoCConi

BoCConi is het Italiaanse restaurant dat alle essentiële ingrediënten samenbrengt om een langdurige en leuke tijd te beleven in de Belgische hoofdstad; een ware ontdekking tegen betaalbare prijzen!

Om tot bij BoCConi te geraken, moet je het oude stadsgedeelte van Brussel doorkruisen; de charmante wandeling is trouwens een echte aanrader.  Als je er evenwel met de auto naar toe rijdt, is er een parking service beschikbaar voor de klanten van het restaurant.

Vanop de drempel van het luxueuze paleis waar dit gastronomische etablissement is ondergebracht, zie je één van de mooiste plekken ter wereld, namelijk de beroemde Grote Markt.

Het onthaal is warm en professioneel; de ruime zaal is met finesse en elegantie ingericht en straalt sereniteit uit.

Dit restaurant is de ideale plek om iedereen tevreden te stellen: de bediening is geraffineerd en hoffelijk en het personeel is zeer vriendelijk.  En je treft er mensen van over de héle wereld en van àlle leeftijden!

Het menu biedt een ruime keuze aan de ‘standaard gerechten’ en ‘klassiekers’ van de Italiaanse keuken, die eerder eenvoudig op het bord gepresenteerd worden, hetgeen in schril contrast staat met het gebouw en de inrichting: de gerechten zijn goed qua smaak en hebben perfect hun identiteit behouden, maar het is geen haute cuisine, het blijft ‘basic’.

Daarnaast kan je kiezen uit een fijne en uitgebreide selectie van 100% Italiaanse wijnen, wat je van een restaurant als dit verwacht.

Het is haast onmogelijk om deze plaats niet leuk te vinden.  Of het nu voor een romantisch diner is of voor een zakendiner, de BoCConi is een goede compromis waar de prijs/kwaliteit verhouding correct is en waarvoor qua bediening en omkadering geen gelijkwaardig alternatief in het centrum van Brussel te vinden is!

Het enige minpunt dat we konden vinden -en dat hebben vele grotere ruimtes met elkaar gemeen-, is de slechte akoestiek, waaraan sommigen zich zouden kunnen ergeren.

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Gastronomie italienne Italiaanse
Le meilleur restaurant italien - Het beste Italiaans restaurant
Op het bord 65%
Service 70%
Interieur 80%
Is de moeite waard 75%

Adres

Vruntstraat 1
1000 Bruxelles

Telefoon

+32

(0)2 547 47 15

Gesloten


Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.