Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
LE COQ EN PATE - De 50 Beste Italiaanse Restaurants - Brussel Tomberg

meilleurs restaurants italiens Belgique - beste Italiaanse restaurants België

LE COQ EN PATE

Een Franse naam voor een Italiaans restaurant? Dat kan toch niet echt Italiaans zijn? Wel, Niets is minder waar!

Dit is het soort adres dat ontbrak in de hoofdstad: een restaurant dat Italiaanse gastronomische gerechten serveert tegen betaalbare prijzen.
Vroeger had je nog “Le Second Degre”, maar die zijn ondertussen verhuisd naar Waver en hebben er een ​​bekend Waals-Brabants restaurant overgenomen, nl “Un Altro Mondo”, en dit tot grote vreugde van de liefhebbers van de fijne Italiaanse keuken uit de regio.

Olivier(o), de « Gastrotrotter »

Een kaart die zeer frequent evolueert en verandert, afhankelijk van de seizoenen en van zijn zin en ingeving. De chef-kok is zeer gepassioneerd, en is geïnspireerd door de grootste chef-koks. Hij gaat zelf bij de bekendste restaurants in Europa dineren, steeds op zoek naar inspiratie en ideeën. Samen met zijn vrouw is hij ondertussen haast overal geweest, en over één punt zijn we het sowieso eens: ‘de bekendste zijn niet noodzakelijk de beste’!

Hij brengt meer tijd door in zijn keuken dan op sociale media.

De kaart is verleidelijk en uitgebreid; het is zeer moeilijk om een ​​keuze te maken. “Le Coq en Pâte” is het restaurant bij uitstek waar je waar voor je geld krijgt, en waar de “gastronomische” keuken niet noodzakelijk een ‘astronomische’ rekening betekent.

In de zaal is er geen uitbundigheid of luidruchtigheid te bespeuren, de service is serieuzer dan normaal; het personeel wil discreet zijn, maar tegelijkertijd toch zeer professioneel!

Het interieur oogt rustgevend, voornamelijk in pasteltinten, waar blauw en grijs perfect samensmelten. Het restaurant heeft ook een groot terras.

Kortom, Alle ingrediënten zijn aanwezig voor mooie avonden te beleven in “Le Coq en Pâte”.

En ja, het is vandaag nog steeds mogelijk om restaurants te vullen zonder Facebook en Instagram!

 

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Le meilleur restaurant italien - Het beste Italiaans restaurant
meilleur restaurant italien gastronomique - beste Italiaans restaurant België
meilleur terrasse italienne - beste Italiaanse terras
Op het bord 60%
Service 65%
Interieur 75%
Is de moeite waard 55%

Adres

Tomberg 259
1200 Brussel

Telefoon

+32

(0)2 762 19 71

Gesloten

Maandag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.