RICCIOCAPRICCIO

RICCIOCAPRICCIO

Hier staat het koken centraal, met een focus op een keuken met een “moderne terroir “-toets en zeer genereus!

To Be or Not To Be… in de tijdschriften!

Ver weg verstopt in het doolhof van straatjes in « Châtelain » springt een authentiek Italiaans restaurant in het oog. Jammer genoeg ver weg van de spotlights en gebruikelijke media-aandacht.

Hallo Moeder Natuur, hier flirten we met de bio …

De suggestie van de chef is een ware ode aan de zee-egel (riccio), maar check ook eens de andere overheerlijke gerechten;

De keuken van Ricciocapriccio is heel bijzonder en persoonlijk, verfijnd en uitstekend beheerst. Het constante niveau van creativiteit en originaliteit is zeer hoog; en in combinatie met de kwaliteit van de ingrediënten zelfs indrukwekkend.
Ze staan erop om alles zelf te maken, echt home-made; dat is één van hun leidmotieven.

Wat het rekening betreft, zijn de prijzen zéér redelijk voor de kwaliteit en royale porties die geserveerd worden.

Een sober decor, een attente service.

Een klein minpuntje: te veel tafels voor de beperkte oppervlakte van het restaurant, ongetwijfeld een kwestie van uit de kosten te komen.
Een romantisch en intiem dinertje is dan ook volledig uitgesloten, maar “het” is zéker de moeite waard.

G. Toninato
Rapporteur Culinaire

R. Toninato
Vertaling

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

The Best to start
Vermouth Cocchi
&
Bitter Rossi d'Angera
Op het bord 75%
Service 75%
Interieur 65%
Is de moeite waard 80%

Adres

Americaanstraat 90
1050 Brussel

Telefoon

+32

(0)2 852 39 69

E-mail & Website

www.ricciocapriccio.be

Gesloten

Maandag
Zondag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.