AL PICCOLO MONDO
Liège
Jonathan & Rino Di Salvo
AL PICCOLO MONDO
Liège
Jonathan Di Salvo
AL PICCOLO MONDO
Liège
Jonathan & Rino Di Salvo

AL PICCOLO MONDO

Ongetwijfeld de jongste chef van onze selectie, een ruwe diamant! Jonathan zal in de toekomst zeker nog geregeld verrassend uit de hoek komen; nu reeds maakt hij deel uit van de beste chefs van zijn generatie.

Hij belooft mooie culinaire momenten dankzij zijn passie en enthousiasme: de drang om intense gastronomische momenten te delen is zijn “leitmotiv”!

Deze jonge chef is voortdurend op zoek naar allerhande nieuwe snufjes die hij zich eigen wil maken om te doen evolueren, en hij vliegt dan ook regelmatig richting Italië, zijn land van afkomst, in het gezelschap van zijn broer, om er ter plaatse de Italiaanse culinaire ervaringen op te doen en om er de allernieuwste trends afkomstig van ‘de laars’ van op de eerste rij mee te maken.

Keer op keer puurt hij inspiratie uit deze tripjes en brengt hij nieuwe invloeden mee terug, waar hij dan vervolgens zijn eigen stempel op drukt.

Hij gebruikt in zijn gerechten een selectie van de beste producten en elk geserveerd bord is overgoten met emotie en verfijndheid.

“They are a right pair !”.

Dankzij Rino, de nestor van de familie, is het een uitzonderlijk duo dat complementair is; hij neemt zijn rol van sommelier zeer ter harte. Rino beheerst zijn stiel: iedere druivensoort, iedere streek kent hij; de beste ‘crus’ van de grootste domeinen laat hij u ontdekken. De Italiaanse wijnen hebben geen geheimen voor hem, zijn advies zal u leiden naar de beste combinaties gerecht/wijn.

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Op het bord 80%
Service 80%
Interieur 70%
Is de moeite waard 80%

Adres

Rue Grétry 24
4020 Liège

Telefoon

+32

(0)4 341 30 42

E-mail & Website

info@al-piccolomondo.be

www.al-piccolomondo.be

Gesloten

Maandag
Dinsdag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.