Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
GAVIUS - De 50 Beste Italiaanse Restaurants - Ans - Luik

GAVIUS

Een restaurant dat resoluut kiest voor “modern en trendy”, zowel in decoratie als in de bereiding van de gerechten.

Het decor is ontworpen door de interieurarchitect Antoine Pinto, een stijl die je goed vindt of slecht vindt. Wat ons betreft, is het Waauw effect dat we hadden bij het binnenkomen jammer genoeg zeer snel vervaagd.

De liefhebbers van wijn daarentegen zullen hier zeker hun gading vinden. Een zeer mooie collectie van de betere crus van ‘De Laars’, prachtig uitgestald in een voortreffelijke wijnkelder, bedekt een volledig glazen muurwand en domineert royaal de ruimtes.

In de keuken staat een talentrijke chef die platgetreden paden durft te verlaten, en met veel brio en fantasie bovendien. Terwijl hij nooit zijn roots uit het oog verliest, geeft hij prioriteit aan een interessante selectie van de beste producten van over de Alpen.

De prijs, hoger dan het gemiddelde in het genre is niettemin gerechtvaardigd door de kwaliteit van de gebruikte ingredienten.

Wat ons betreft, ontbreekt een beetje de typische warmte « Made in Italy ».

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Gastronomie italienne Italiaanse
meilleur restaurant italien gastronomique - beste Italiaans restaurant België
meilleur sommelier restaurant italien
meilleur terrasse italienne - beste Italiaanse terras
Op het bord 80%
Service 75%
Interieur 85%
Is de moeite waard 80%

Adres

Rue de l’Yser 110
4430 Ans

Telefoon

+32

(0)4 247 35 15

E-mail & Website

Gesloten

Zaterdagmiddag, Zondagmiddag
Maandag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.