Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
LA VILLA DES BEGARDS - De 10 Beste Italiaanse Restaurants - Luik

Les 10 meilleurs restaurants italiens de Belgique - De 10 beste Italiaanse restaurants in België

LA VILLA DES BEGARDS

Één van de betere in zijn categorie

Volgens sommigen onder ons vind je bij La Villa Des Begards de beste Italiaanse gastronomie in het koninkrijk; niet alleen op gebied van creativiteit, maar evenzeer op gebied van charme en sfeer.

Een idyllisch kader, een oase van rust: puur zen

Omwille van grootschalige wettelijke herstel- en opwaarderingswerken van de plaats « Les Jardins Des Bégards », was François Piscitello gedwongen om deze plaats te verlaten.
Maar dankzij een genereuze mecenas heeft hij de mogelijkheid gekregen om zijn restaurant onder te brengen in een oud pand, dat onder leiding van de chef zelf is gerenoveerd en omgebouwd tot een prachtig restaurant.

Hij is een echte autodidact: hij is niet alleen een talentvolle kok, maar zijn talenten als decorateur zijn ook niet te onderschatten.  Het resultaat is verbluffend; waaw, waaw en nog eens waaw.

« Waaw »: de prachtige keuken!

Zijn visie op zijn culinair laboratorium is een plezier voor alle foodies:
Hij gebruikt steeds de beste producten –ongeacht de herkomst ervan- om zijn creaties te realiseren; creaties die keer op keer en stuk voor stuk origineel zijn!

Alles draagt duidelijk een ‘Italiaanse stempel’, gaande van het bord tot de selectie wijnen.  Maar ik heb toch mijn bedenkingen bij dat bekende Italiaanse water dat op elke tafel staat.  Een beetje « Slow Food » mentaliteit zou geen kwaad kunnen.  Want waarom verkiest men niet het water van « Chaudfontaine »?  Vooral als je weet dat je er te voet naar toe kan gaan (tot de bron van Chaudfontaine: 0 km).

 

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Gastronomie italienne Italiaanse
meilleur sommelier restaurant italien
meilleur restaurant italien gastronomique - beste Italiaans restaurant België
meilleur terrasse italienne - beste Italiaanse terras
Op het bord 85%
Service 85%
Interieur 85%
Is de moeite waard 85%

Adres

Voie de l’Ardenne 112
4053 Embourg

Telefoon

+32

(0)4 222 92 34

Gesloten

Zondag
Maandag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.