LUCANA
Wanze
Gianni Caruso
LUCANA
Wanze
Isabelle & Gianni Caruso
LUCANA
Wanze
Isabelle & Gianni Caruso

LUCANA

Lucana het gastronomie met Italiaanse geuren.

Een buitengewone ontdekking, een mooie culinair niveau. Een onberispelijke service. En als kers op de taart, een budgetvriendelijke rekening voor een gastronomisch restaurant.

Om binnen te geraken, dient u aan te bellen, en het is de eigenaar zelf, die u ontvangt.
Het onthaal zet onmiddellijk de toon: “come casa”.
Een grote eetkamer in warme zand-tinten, een sobere inrichting, strak en eigentijds, zachte lounge muziek, kortom een erg aangename sfeer die pure zen uitstraalt.

De chef Gianni Caruso is terug in de keuken.

Naast de vereiste van uitstekende producten van hoogstaande kwaliteit, doet ook het innovatieve karakter van de kaart je watertanden en nodigt je uit om alle gerechten één voor één te proeven.
Wat betreft de bediening van de zaal, verzorgt de echtgenote Isabelle en Luca de zoon op attente en discrete wijze een service van hoge professionaliteit met de nodige flair.

De uitgelezen keuze van wijnen met de verschillende druivensoorten die de hele laars van Italië overspannen, zal je bord op sublieme wijze vervolmaken en heeft ons ook overtuigd door haar palette van betaalbare prijzen.

Gelegen langs de chaussée de Tirlemont (Tiensesteenweg) en op steenworp afstand van Huy, beschikt het restaurant ook over een mooi terras en ruime parkeergelegenheid.

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Op het bord 75%
Service 75%
Interieur 75%
Is de moeite waard 75%

Adres

Chée de Tirlemont 118
4520 Wanze

Telefoon

+32

(0)85 24 08 00

E-mail & Website

Gesloten

Zaterdagmiddag, Zondagavond
Dinsdag, Woensdag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.