Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
COSMO CUCINA ITALIANA - Italiaans Restaurant - Boechout - Antwerpen

resto italien

COSMO CUCINA ITALIANA

Welkom in het koninkrijk van Cosmo, de koning van de B.D.O.

Hij is erin geslaagd om in Antwerpen een tempel van Italiaanse kwaliteitsgastronomie te creëren.

De gerechten zijn van uitstekende kwaliteit en de meeste producten komen rechtstreeks uit ‘de laars’; ze worden zorgvuldig geselecteerd: de beschermde oorsprongsbenaming (B.D.O.) of de beschermde geografische aanduiding (I.G.P.) staan garant voor kwaliteit. Dit geeft dat ‘vleugje extra’ aan de gerechten, of het nu complexere gerechten of eenvoudige pizza’s zijn.

De pizza’s ruiken naar het zonnige zuiden en worden bedekt met San Marzano tomaten en mozzarella di bufala en finaal met een scheutje ‘extra vierge’ olijfolie afgewerkt … Een echte lekkernij ! Elk detail telt voor deze fijnproever, zelfs als het gaat om een gewoon kappertje !

Alle producten gaan opsommen of een overzicht ervan geven is hier niet echt op zijn plaats, ook al omdat ze vaak onbekend zijn bij de meesten van ons.  Onthoud gewoon dat je de authentieke smaken van het  Italië in je buurt kan terugvinden !

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Gastronomie italienne Italiaanse
meilleur sommelier restaurant italien
meilleurs pizza belgique
Le meilleur restaurant italien - Het beste Italiaans restaurant
meilleur terrasse italienne - beste Italiaanse terras
Op het bord 65%
Service 70%
Interieur 70%
Is de moeite waard 65%

Adres

St Bavoplein 17
2530 Boechout

Telefoon

+32

(0)3 454 45 40

E-mail & Website

Gesloten

Zaterdagmiddag
Zondagmiddag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.