GC 50 vert Plaque Osteria

Fico

Interieurarchitectuur is één van de vele pijlen op haar boog.

Vandaag de dag speelt het interieur van een restauraunt een zeer belangrijke rol om al dan niet succesvol te zijn in de horeca sector.  Nadia, de gastvrouw van Fico, heeft dit ontegensprekelijk zeer goed begrepen.  Ze heeft er niet alleen het talent voor, je merkt ook dat ze het graag doet.

Ze gooit alle bestaande regels over hoop en laat zich inspireren door het kleurenpalet van de cactusvijg en de cactus zelf (Opuntia ficus-indica).  Ook neemt ze niet klakkeloos de heersende trends binnen de horeca over; Ik moet toegeven dat ik echt onder de indruk ben van de Osteria, die een heel trendy-chique look heeft.

In de keuken hoor je de potten en pannen kletteren naar het voorbeeld van mama Grazziella!

De grote klassiekers van de Italiaanse keuken worden geserveerd à la “Forchetta & Scarpetta”: gerechten, de ene nog overvloediger dan de andere, worden op tafel gezet om te delen en aangevuld naargelang je eetlust.

Nadia doet haar best om jullie de sfeer en ambiance te laten beleven (of herbeleven) van de grote, rijkelijk gedekte eettafels, die zo typisch “made in Italy” zijn, en waarvan iedereen zo dol op is

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

The Best to start
Vermouth Cocchi
&
Bitter Rossi d'Angera
Op het bord 75%
Service 70%
Interieur 90%
Is de moeite waard 70%

Adres

Amerikaansestraat, 118
1050 Brussel

Telefoon

+32

(0)2 241 41 41

Gesloten

Zondag
Maandag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.