PASTICCERIA GIOVANNI

PASTICCERIA GIOVANNI

Giovanni Pasticceria, het Mekka van de  «ochtendkoffie» en gebakjes sinds 1978.

Je vindt in Brussel nergens anders zo’n plek als de Pasticceria Giovanni.  Deze patisserie is dé place-to-be “op zijn Italiaans”.  Zodra je in dit magische oord binnenkomt, waan je je binnen een paar seconden naar Italië getéléporteerd!

Vicenza, de eigenares, dirigeert er als een orkestleidster.

Men praat er, men beweegt er, men schreeuwt er, men gesticuleert er… in het Italiaans, natuurlijk … De sfeer is warm en kleurrijk. Je geniet van je koffie aan tafel of aan de toog; de nationale kranten zijn beschikbaar, de geuren zijn prominent aanwezig, alles erop en eraan ! Viva Italia !

Hier kan je ook lunchen en dan vooral genieten van de “Tavola Calda”:   allemaal kleine gerechtjes – hier spreken we niet van gastronomie- die zeer lekker en ook traditioneel zijn.

De patisserie Giovanni hoeft geen reputatie meer uit te bouwen: iederéén kent deze plek!

Je vindt onder andere de populairste Sicilaanse specialiteiten zoals : cannoli, sfogliatelle , biscotti , pignolata , baba, chiacchere  en andere buccilate, cassata en torte … allemaal in overvloed tentoongesteld in de vitrine, gewoonweg teveel om te kiezen !

Ga eens een kijkje nemen bij Vicenza  & Giovanni en verwen jezelf !

G. & J. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Gastronomie italienne Italiaanse
Op het bord 70%
Service 70%
Interieur 50%
Is de moeite waard 70%

Adres

Chaussée de Louvain 303
1030 Bruxelles

Telefoon

+32

(0)2 733 73 64

E-mail & Website

Gesloten


Maandag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.