Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
LA DOTTA Italiaans Restaurant -Vlaams-Brabant Dilbeek Groot-Bijgaarden

LA DOTTA

« Wat is dat »? Het is één van de vele bijnamen van de beroemde gastronomische stad Bologna, met name “la Dotta, la Grassa, la Rossa”. Het is ook de naam die Aurelia en Anthony na een citytrip in deze prachtige stad gekozen hebben om hun vorige restaurant “Eat & Geniet” te hernoemen en om te toveren in iets totaal nieuws. Het begin van een nieuw culinair hoofdstuk voor hen.

Beiden zijn grote wijnliefhebbers, Anthony is een beetje “de draaischijf” in dit nieuwe project: overdag zit hij in de keuken, en nadat hij de desserts heeft klaargemaakt, trekt hij ‘s avonds zijn kostuum van sommelier aan. In de zaal wordt hij perfect bijgestaan door zijn vrouw, die haar rol als gastvrouw voortreffelijk speelt.

Dit is geen osteria en ook geen enoteca

Het is inderdaad een restaurant, een heel leuk restaurant zelfs. Heel wat stamgasten komen aan het einde van de week naar La Dotta om een leuke tijd door te brengen in een zeer vriendelijke sfeer.

Het menu is vrij klassiek, het is een vrij persoonlijke Italiaanse keuken, waarvan de Belgische invloeden nog enigszins aanwezig zijn. Ik denk dat het stilaan tijd is om het oude clientèle langzaam maar zeker te doen wennen aan een puur Italiaanse keuken.

Sinds een klein jaar werkt het charmante duo elke dag met veel passie, en wat mij betreft mogen daar nog vele jaren bij komen.

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

meilleur sommelier restaurant italien
Op het bord 70%
Service 75%
Interieur 85%
Is de moeite waard 80%

Adres

Brusselstraat 349
1702 Dilbeek

Telefoon

+32

(0)476 68 93 88

Gesloten

Zaterdag namiddag
Zondag & Maandag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.