A DUE PASSI

Il ristorante della famiglia.

Zoals het zo vaak gebeurt als je door Italië aan het cruisen bent, valt je oog plots op een typisch en rustiek restaurant waar alles simpelweg “goed” is; de gerechten zijn lekker en kwaliteitsvol en ze worden zonder al te veel chichis gepresenteerd; net als hier “bij A Due Passi.”


Kwaliteitsproducten en vooral seizoengebonden.

Een authentieke grootmoederskeuken, met termen als “terroirs”, “van mijn streek”, “bocalen della Zia” en “zelfgemaakt” (voor het merendeel), dàt zijn de hoofdkenmerken die de keuken van Raffaele Marzano en zijn vrouw zo typeren.

Dit charmante duo ‘téléporteert’ je tijdens je maaltijd naar Italië alsof het op “twee stappen” van ons land ligt.  Ze zorgen ervoor dat je een geweldige tijd bij hen doorbrengt, en dit doen ze zonder franjes en poeha.

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Op het bord 60%
Service 65%
Interieur 60%
Is de moeite waard 55%

Adres

Chaussée de Huy 18
1325 Dion-Valmont

Telefoon

+32

(0)10 84 10 25

E-mail & Website

info@aduepassi.be

www.aduepassi.be

Gesloten

Zaterdagmiddag
Zondag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.