A DUE PASSI
Il ristorante della famiglia.
Zoals het zo vaak gebeurt als je door Italië aan het cruisen bent, valt je oog plots op een typisch en rustiek restaurant waar alles simpelweg “goed” is; de gerechten zijn lekker en kwaliteitsvol en ze worden zonder al te veel chichis gepresenteerd; net als hier “bij A Due Passi.”
Kwaliteitsproducten en vooral seizoengebonden.
Een authentieke grootmoederskeuken, met termen als “terroirs”, “van mijn streek”, “bocalen della Zia” en “zelfgemaakt” (voor het merendeel), dàt zijn de hoofdkenmerken die de keuken van Raffaele Marzano en zijn vrouw zo typeren.
Dit charmante duo ‘téléporteert’ je tijdens je maaltijd naar Italië alsof het op “twee stappen” van ons land ligt. Ze zorgen ervoor dat je een geweldige tijd bij hen doorbrengt, en dit doen ze zonder franjes en poeha.
G. Toninato
Culinair Rapporteur
R. Toninato
Vertaling
Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Adres
Chaussée de Huy 18
1325 Dion-Valmont
Telefoon
+32
(0)10 84 10 25
Gesloten
Zaterdagmiddag
Zondag