Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
DOLCE AMARO - De 50 Beste Italiaanse Restaurants - Brussel Louisa

DOLCE AMARO

Er is in Brussel geen restaurant dat te vergelijken valt met dit etablissement dat resoluut kiest voor een sobere en toch ook hedendaagse look. Het is ongetwijfeld het meest “Italiaanse” restaurant van de hoofdstad, met zijn typische decoratie en ambiance en zeker ook met zijn typische menukaart.

Voor de prijs van een vlucht bij Ryanair richting Milaan, en op een steenworp van de Louizalaan, zal u versteld staan hoezeer u zich in Italië waant en zal u een zalige tijd beleven terwijl u van een overheerlijke maaltijd geniet.

Naar onze mening is dit een schitterend restaurant: het is uniek in zijn genre want het dompelt ons werkelijk onder in de typische ambiance van een restaurant in een Italiaanse metropool. Geen pretentie, geen overdreven accent en nog minder gerechten die aangepast worden aan een bepaald clienteel. De keuken is zeker niet uitzonderlijk, maar wel overheerlijk en eenvoudig! De service is onberispelijk en getuigt van een grote vriendelijkheid van het personeel.

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Gastronomie italienne Italiaanse
meilleur terrasse italienne - beste Italiaanse terras
Op het bord 60%
Service 75%
Interieur 75%
Is de moeite waard 65%

Adres

Charleroise Steenweg 115
1060 Brussel

Telefoon

+32

(0)538 17 00

E-mail & Website

dolceamaro@mail.be

www.dolceamaro.be

Gesloten

Zaterdagmiddag
Zondag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.