Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
ARLECCHINO - Italiaans Restaurant - Hasselt Centrum

Arlecchino

De Stairway to Success sinds meer dan 30 jaar.

Om in het restaurant te geraken, moet je twee trappen omhoog tot aan de eerste verdieping van een imposant gebouw in de nabijheid van het winkelcentrum.

De twee broers Ottati baten het restaurant uit samen met hun echtgenotes (en zij zijn eveneens zusjes!!).  Ze zijn erin geslaagd om Arlecchino tot één van de drukst bezochte Italiaanse restaurants in Hasselt te maken.

Hier kan je terecht voor een traditionele keuken met verfijnde gerechten die eenvoudig maar tot in detail gepresenteerd worden; kortom een smaakvolle keuken waar de zon in elk bord aanwezig is.

Het eerste contact met onze gastheer is een beetje terughoudend, maar zijn schoonzus neemt het snel over en soigneert ons tot in de puntjes.  De sfeer is zeer aangenaam, het interieur is sober en met veel lichtinval.

Nog een leuke verrassing; hier serveert men géén gepersonaliseerde flessen water met naam van het restaurant erop of San Pellegrino, maar wel Galvanina, een mineraalwater ‘made in Italy’ !

Een dikke merci aan de familie Ottati om gedurende al die jaren de tradities in stand te houden.  Hier is ook géén spoor te vinden van schone schijn; het is van A tot Z pure “authenticiteit ” : een ‘kwaliteitsslabel’ dat ons hart beroert.

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Gastronomie italienne Italiaanse
meilleur sommelier restaurant italien
Op het bord 65%
Service 75%
Interieur 75%
Is de moeite waard 70%

Adres

Minderbroederstraat 9
3500 Hasselt

Telefoon

+32

(0)11 22 76 16

Gesloten

Zaterdagmiddag
Dinsdag, Woensdag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.