Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
GRAND CAFÈ LEONARDO - Italiaans restaurant Limburg Maasmechelen

GRAND CAFE LEONARDO

Leonardo is een van de afstammelingen van de bekende Limburgse dynastie Cellini (Da Lidia). Als je als het ware in een keuken ter wereld komt, is het heel moeilijk om ook niet in de potten en pannen beginnen te roeren.

Eisden, this is my roots !

Het grand café Leonardo bevindt zich aan de strategische rotonde van de “Pauwengraaf”, op een steenworp van het bekende Maasmechelen Village en niet ver van Maastricht; het is ideaal gelegen voor een “toeristisch shopping” uitstapje.

Deze prachtige brasserie in Italiaanse stijl heeft een zeer groot terras en maakt ook deel uit van een heel mooi hotel “Porta Cité ».

Een transalpijnse bistronomie.

Verwacht geen exceptionele gerechten; de menukaart is vooral samengesteld uit klassiekers uit de Italiaanse gastronomie, maar de gerechten zijn niettemin smakelijk en genereus. De prijzen zijn iets hoger dan anders.

De plaats ligt er ‘s middags vrij verlaten bij (buiten het seizoen); ‘s avonds zal de sfeer er waarschijnlijk anders zijn. Als de gelegenheid zich voordoet, zullen we nog eens passeren.

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Gastronomie italienne Italiaanse
meilleur terrasse italienne - beste Italiaanse terras
Op het bord 75%
Service 75%
Interieur 75%
Is de moeite waard 70%

Adres

Louis Mercierlaan, 1
3630 Maasmechelen

Telefoon

+32

(0)89 23 30 75

Gesloten

Maandag
Dinsdag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.