LA BOTTEGA DELLA PIZZA

GC 50 vert Plaque one of Osteria enoteca mini

LA BOTTEGA DELLA PIZZA

Het is niet echt moeilijk om in Brussel “de beste pizza’s” te maken.  De laatste 10-20jaar moeten we van die pseudo-pizza’s in onze keel proppen; pizza’s in allerlei variaties, vormen en kleuren en dan in het bijzonder die met de belgische driekleur als saus: zwart-geel-rood.

Één ding is zeker :Hier zijn de pizza’s WEL authentiek en heerlijk.

Hun geheim: de gist heeft meer dan 72u kunnen rijzen, de producten zijn kwaliteitsvol en komen uit ‘de laars’; That’s it! Meer is er niet aan, En toch…

Een kaart vol rijkelijk gevulde pizza’s.

…wat verse tomatensaus, hier en daar wat kerstomaatjes, echte mozzarella di buffala erbij, nog wat ruccola erbovenop … en klaar is kees!!! (of in dit geval: de pizza)!

Enkele pizze:

– San Severo: pomodoro, basilico, scamorza , cipolle rosse di tropea, julienne di zucchine e n’duja di spilinga.

– Shiitake: pomodoro, fior di latte, basico, shiitake, philadelphia e prezzemolo.

– Carbonara: pomodoro, basilico, fior di latte, guanciale, uovo, pecorino, parmiggiano e pepe nero.

– Bufalina: pomodoro, basilico, mozzarella di bufala, salsiccia di bufala al finocchietto, ricotta di bufala, corbarini.

– Provolona: pomodoro, basilico, fior di latte, porchetta, melanzane grigliatte, provolone piccante.

Jammergenoeg kunnen we alleen maar vol lof zijn over wat OP het bord ligt!

G. Toninato
Culinair Rapporteur.

R. Toninato
Vertaling.

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

The Best to start
Vermouth Cocchi
&
Bitter Rossi d'Angera
Op het bord 70%
Service 55%
Interieur 25%
Is de moeite waard 65%

Adres

Avenue Ducpetiaux, 39
1060 Bruxelles

Telefoon

+32

(0)487 78 00 52

E-mail & Website

Gesloten

Dinsdag
Zaterdag & Zondagnamiddag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.