VIA NOVI
Chaumont-Gistoux
Olivier Broucke
VIA NOVI
Chaumont-Gistoux
Adriana Ciciriello & Olivier Broucke
VIA NOVI
Chaumont-Gistoux
Adriana Ciciriello & Olivier Broucke

VIA NOVI

Dé ontdekking in het Waals-Brabant

“ ‘t Is gebeurd! “  zou Eric Van Looy zeggen: de Italianen hebben niet meer het monopolie op de “Groen-Wit-Rode” keuken!

Men heeft vaak geprobeerd de Italiaanse keuken te imiteren maar zelden kunnen evenaren, tot nu: hier bij Via Novi is ze zelfs bijna “perfecter dan perfect”.

Weg met vooroordelen en andere stereotypen !

Ik was er 100% -wat zeg ik: 1000%- zeker van dat enkel Italianen < Italiaans > konden koken, maar dat vooroordeel sloeg als een boemerang terug in m’n gezicht toen ik Olivier Broucke ontdekte, een jonge kok die volledig opgaat in zijn passie voor de Italiaanse gastronomie en alles wat ermee te maken heeft. Het is als het ware een soort devotie; zijn toewijding staat centraal in zijn leven, hij heeft alleen maar oog voor zijn passie, een echte erudiet.

Met al die lofbetuigingen, zou men de gastvrouw nog over het hoofd zien: dus even een woordje uitleg over Adriana Ciciriello, de dochter van…

Ja, ze is het écht, met hetzelfde professionalisme, dezelfde klasse en vooral ontzettend vriendelijk, hetgeen zo kenmerkend is voor deze familie.

Hemel op aarde.

Via Novi is een zeer mooi restaurant, met een smaakvolle inrichting, een toegewijd personeel dat attentvol is en steeds met een glimlach op hun gezicht . De smaakvolle gerechten zijn authentiek, met een moderne toets en zeer geraffineerd. De hemel op aarde voor Italian Food Lovers (en andere Lovers ook natuurlijk).

Kortom, een veebelovend adres, dat spreekt voor zich.

 

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Op het bord 65%
Service 70%
Interieur 80%
Is de moeite waard 65%

Adres

Chaussée de Huy 71
1325 Chaumont-Gistoux

Telefoon

+32

(0)10 68 96 86

Gesloten

Zaterdagmiddag
Zondag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.