Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Warning: Undefined variable $ub in /home/clients/74b059f347f2b27e532c97b4e52c9043/Gusto/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
L'ISOLA - De 50 Beste Italiaanse Restaurants - Omal - Luik

L’Isola

« In the middle of nowhere » is niet alleen een uitdrukking in het geval van L’Isola.

Aan de achterzijde van de pizzeria van de familie een gastronomisch restaurant openen, is een mooie opportuniteit die de vader aan zijn zoon Renato heeft aangeboden!

En de vader heeft geen ongelijk gekregen: vol talent en ‘overkokend’ van fantasie creëert de jonge chef echte juweeltjes op de borden.
We hebben altijd een zwak gehad voor koks die zich alles zelf hebben aangeleerd en Renato maakt deel uit van dit groepje autodidacten.

Zijn eeuwige glimlach onthult veel over zijn liefde voor de keuken en over zijn passie.

Zoals bij een artiest kent zijn energieke creativiteit geen grenzen en is ze niet beperkt door de « regeltjes van op school » en is ze niet bepaald door stages in sommige keukens.
U ontdekt iedere keer een vindingrijke en inventieve Italiaanse keuken waarin nu en dan een klein foutje te bespeuren valt dat te wijten is aan zijn toewijding en inzet.

De open keuken die uitziet op de zaal geeft de chef de mogelijkheid om in te spelen op bepaalde verschillende reacties die hij op de gezichten van de tafelgenoten zou kunnen opmerken wanneer hij nieuwe gerechten uitprobeert.
Net als vele anderen, laat hij zich inspireren door zijn collega’s, of ze nu groot of klein zijn, beroemd of niet, maar toch zal u iedere keer zijn herkenbare persoonlijke « touch » ontdekken.

Zoals een schat op een eiland, maakt L’Isola zijn naam waar en het restaurant niet gaan ontdekken zou een fout zijn van uw kant.

G. Toninato
Culinair Rapporteur

R. Toninato
Vertaling

 

Copyright – Alle rechten voorbehouden © Tous droits réservés

Gastronomie italienne Italiaanse
meilleur sommelier restaurant italien
meilleur restaurant italien gastronomique - beste Italiaans restaurant België
meilleur terrasse italienne - beste Italiaanse terras
Op het bord 75%
Service 75%
Interieur 75%
Is de moeite waard 75%

Adres

Chaussée Romaine, 18
4252 Omal

Telefoon

+32

(0)19 58 77 27

Gesloten

Zaterdagmiddag
Maandag, Dinsdag

Nous utilisons la technologie des cookies afin de faciliter la navigation sur ce site - Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.